DECLEOR BEHANDELINGEN
VOOR HET GEZICHT

Aroma Express
Reinigende (acné-)behandeling zonder massages. Zeer geschikt voor jongeren/pubers.

Aroma Basis**
Verzorgende, maar vooral ontspannende en complete gezichtsbehandeling.

Aromaplastie**
Gezichtsbehandeling zoals de Aroma Basis aangevuld met een korte rugmassage en het Aromaplastie masker. Dit masker bestaat uit 100% natuurlijke ingredienten van lijnzaad, tarwekiem en zonnebloemzaden. Een multi-vitamine behandeling met een heerlijke en verrassende textuur, geeft comfort, voedt en ontspant.

Aroma Expert
De Aroma Expert behandeling biedt een vakkundig en op maat gemaakt antwoord op de behoefte van elk huidtype. De krachtige en actieve ingrediënten hebben een indringende werking op de huid en bieden een optimaal doelgerichte werking. U heeft de keuze uit een vochtherstellend, zuiverend, kalmerend, voedend of een liftende behandeling.

Aroma Expert Lift Experience
In deze behandeling werken wij met een bijzonder masker met een warmtewerking, waardoor de poriën worden geopend en de ingrediënten diep in de huid kunnen dringen. Daarnaast heeft dit masker een koudewerking, dat ervoor zorgt dat de huid spant en de contouren hermodelleert. Het gips-masker (de Poudre Lift Thermo-modelante) bestaat uit roze klei en bevat kalmerende en verzachtende werkstoffen en heeft een antiverouderende werking. Door het gips stijgt de temperatuur van het masker en dit proces zorgt voor de intensieve werking en geeft een stralend resultaat.

Behandelingen
30 minuten Aroma Express 37,50
60 minuten Aroma Basis** 59,50
75 minuten Aromaplastie** 62,50
90 minuten Aroma Expert 79,50
90 minuten Aroma Expert Lift Experience 82,50

** Deze behandelingen kunnen ook met rugmassage worden uitgevoerd. Hiervoor geldt een meerprijs van € 10,00.